account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjälp oss att förbättra webbplatsen
    Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

    Bärstil

    Du kan ändra orienteringen på SmartBand Talk-enheten beroende på vilken arm du har den på.

    Välja textorientering på displayen

    1. Gå till huvudskärmen för program på Android™-enheten. Leta upp och tryck till på SmartBand Talk > INSTÄLLNINGAR.
    2. Tryck till på Textorientering och välj ett alternativ.
    3. Tryck till på OK.
    Var den här informationen användbar?
    Ja Nej
    Dina synpunkter uppskattas verkligen!
    Varför var den här informationen inte användbar?
    Skicka in
    Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
    Hitta din produkt
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.