Montering

Om du vill göra SmartBand Talk mer personlig kan du byta armbandet mot ett band med en annan färg eller längd. Banden säljs separat.

Note

När du byter armbandet kan du också behöva byta klämmorna mot klämmor med lämplig storlek eller typ.

Avlägsna armbandet

Ill sony eugene assembly
  1. För in en nagel, eller liknande föremål, i öppningen intill respektive klämma och dra sedan ut och avlägsna klämmorna helt.
  2. Avlägsna handledsbanden från tillbehörets huvudenhet.