Sony SCR46

Innan du använder produkten bör du läsa broschyren Viktig information som tillhandahålls separat.

Den här användarhandboken publiceras av Sony Mobile Communications Ince. eller dess lokala dotterbolag utan några garantier. Förbättringar och förändringar av den här användarhandboken som är nödvändiga p.g.a. typografiska fel, felaktigheter i aktuell information eller förbättringar av programvara och/eller utrustning kan göras av Sony Mobile Communications Ince. när som helst och utan föregående meddelande. Sådana ändringar kommer att tas med i nya utgåvor av den här användarhandboken.

Med ensamrätt.

© 2015 Sony Mobile Communications Inc.

Sony är ett varumärke eller registrerat varumärke som tillhör Sony Corporation.

Alla produkt- och företagsnamn som omnämns häri är varumärken eller registrerade varumärken och tillhör sina respektive ägare. Andra eventuella rättigheter som inte uttryckligen beviljas häri förbehålles. Alla andra varumärken tillhör respektive ägare.

Mer information finns på www.sonymobile.com.

Bilderna i publikationen är endast illustrativa och ska inte betraktas som exakta avbildningar av tillbehöret.