Startskärm

När Stilfullt skydd med fönster är fastsatt och funktionen för det smarta fönstret är aktiv visas en startskärm i fönstret. Den här startskärmen är huvudfönstret. Här kan du navigera till andra skärmar och utföra olika åtgärder. Skärmen påminner om startskärmen på telefonen. Härifrån kan du bland annat visa aviseringar för missade samtal eller olästa SMS-meddelanden och ta bilder.