Hantera inkommande samtal

När du får ett samtal till din smartphone kan du se vem som ringer på skärmen i Stilfullt skydd med fönster. Du kan sedan använda fönsterskärmen och besvara eller avvisa samtalet.

Besvara ett inkommande samtal

• Om du vill besvara ett inkommande samtal sveper du från vänster till höger på skärmen på fönsterskärmen.

Avvisa ett inkommande samtal

• Svep från höger till vänster på fönsterskärmen.

Besvara ett videosamtal

Om du får ett videosamtal när Stilfullt skydd med fönster används uppmanas du att öppna skalet för att starta den främre kameran på telefonen.

Besvara ett videosamtal

• Öppna Stilfullt skydd med fönster och titta in i den främre kameran på telefonen.