Laddning

Innan du använder Stilfullt skydd med fönster för första gången ska du kontrollera att den smartphone som du vill använda med skalet är helt laddad. Stilfullt skydd med fönster fungerar bara om din smartphone är laddad.

Ladda mobilen med hjälp av en DK52 USB Charging Dock

Ladda mobilen med hjälp av laddningsdocka

1. Kontrollera att Stilfullt skydd med fönster är korrekt fastsatt på mobilen och att skalet är stängt.
  2. Sätt i tillbehöret i laddningsdockan.
  3. Anslut ena änden av USB-laddningskabeln till laddningsdockan.
  4. Anslut den andra änden av laddningskabeln till USB-porten på en dator eller en mobilladdare. Se till att laddaren eller datorn är ansluten till en aktiv strömkälla.
  5. Placera mobilen i dockan på ett sätt så att mobilens kontakt för laddningsdockan är ansluten till kontakten på dockan.