Använda fönstret

När du har konfigurerat och fäst Stilfullt skydd med fönster på telefonen måste du stänga skalet för att aktivera funktionen för det smarta fönstret. När funktionen är aktiv krymper telefonens display så att den får plats i skalets fönster. Det här fönstret fungerar som en miniversion av telefonens skärm och du kan använda det på samma sätt. Du kan till exempel navigera på fönsterskärmen genom att svepa eller trycka.

Svepa

Svepa

• Visa fler widgetar och andra åtgärder.

Trycka till

Trycka

• Öppna eller välj ett objekt.