Inledning

Stilfullt skydd med fönster är ett smart skydd avsett för din Xperia™ Z5-smartphone som gör det möjligt att visa och använda vissa funktioner. När du stänger skalet aktiveras funktionen för det smarta fönstret och utvalda widgetar från statusfältet eller startskärmen på din smartphone visas i fönstret. Du kan sedan använda dessa utvalda widgetar och tillhörande funktioner. Du kan till exempel se och läsa ett inkommande meddelande, aktivera smartphone-kameran, styra din musik och besvara inkommande samtal utan att öppna skalet.