Skärmen stängs av när jag stänger fodralet

• Aktivera skärmen genom att trycka på strömknappen. Om skärmen inte aktiveras när du trycker på strömknappen kontrollerar du att du har valt rätt fodraltyp. Om du vill att skärmen ska förbli aktiverad när du stänger fodralet kan du ställa in detta antingen när du väljer fodraltyp eller genom att öppna programmet Skyddsfodral.

Mer

Välja ett fodral

1. Tryck på Inställningar > Skärm > Urval för fodral.
      2. Tryck på Stilrent touchskydd > OK.
      3. Tryck på Öppna och sedan på skjutreglaget Skärm av när fodralet är stängt för att aktivera eller inaktivera funktionen.

Note

Om du redan har valt Stilrent touchskydd trycker du på Skyddsfodral > Skärm av när fodralet är stängt för att aktivera eller inaktivera funktionen.