account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjälp oss att förbättra webbplatsen
Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

Skärmen stängs av när jag stänger fodralet

  • Kontrollera att du har valt rätt fodraltyp.

    Mer

    Välja ett fodral

    1. Utgå från Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Leta upp och tryck på Inställningar > Display > Urval för fodral.
    3. Tryck på Style Cover Touch.
    4. Tryck på Avbryt om du vill stänga dialogrutan eller Öppna om du vill ställa in skärmens ljusstyrka för när fodralet är stängt.

Var den här informationen användbar?
Ja Nej
Dina synpunkter uppskattas verkligen!
Varför var den här informationen inte användbar?
Skicka in
Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
Hitta din produkt
Find
Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
Find
Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.