Använda telefonen med Style Cover Touch

När du har konfigurerat och fäst Style Cover Touch på telefonen kan du använda telefonens skärm utan att behöva öppna det främre locket. Du kan till exempel navigera genom att svepa, bläddra eller trycka på locket som täcker skärmen.

Svepa

Ill acc scr56 swiping
    • Svep för att navigera eller visa fler alternativ

Trycka

Ill acc scr56 tapping
    • Tryck för att öppna eller välja ett objekt

Rulla skärmen

Ill acc scr56 scroll
    • Dra ditt finger i den riktning som du vill rulla på skärmen.

Bläddra

Ill acc scr56 flick
    • Navigera genom att bläddra

Nypa

Ill acc scr56 pinch
    • Använd två fingrar och zooma in eller ut med en nyprörelse.

Hålla in

Ill acc scr56 touching and holding
    • Tryck och håll kvar fingret för att visa fler alternativ.