Widgetar

Widgetar är små program som du kan använda direkt på fönsterskärmen. De fungerar också som genvägar. Med kalenderwidgeten kan du till exempel visa grundläggande kalenderinformation direkt på fönsterskärmen. Du kan hämta fler widgetar från Google Play™.

Lägga till en widget på fönsterskärmen

1. Aktivera fönsterskärmen genom att trycka kort på strömknappen Key and power k90.
    2. Svep åt höger tills Icn sony and lockscreen add pane visas och tryck till. Du uppmanas sedan att öppna skalet för att lägga till en widget direkt på telefonen.
    3. Om det behövs låser du upp skärmen på telefonen genom att ange PIN-kod, mönster eller lösenord.
    4. Leta upp och tryck till på den widget som du vill lägga till.

Note

Objekten som visas när du trycker till på Icn sony and lockscreen add pane är tillgängliga som standard och kan inte ändras.

Flytta en widget på fönsterskärmen

1. Aktivera fönsterskärmen genom att trycka kort på strömknappen Key and power k90.
    2. Rör vid och håll kvar den widget som du vill flytta och dra den sedan till den nya platsen.

Ta bort en widget från fönsterskärmen

1. Aktivera fönsterskärmen genom att trycka kort på strömknappen Key and power k90.
    2. Rör vid och håll kvar den widget som du vill ta bort och dra den sedan till Icn app tray delete.

Note

Kameraikonen och musikspelaren visas på skärmen som standard och kan inte tas bort.