Hantera inkommande samtal

När du får ett samtal till din smartphone kan du se vem som ringer på skärmen i Style Cover Window. Du kan sedan interagera med fönsterskärmen och besvara eller avvisa samtalet.

Besvara ett inkommande samtal

• Om du vill besvara ett inkommande samtal sveper du från vänster till höger på skärmen på fönsterskärmen.

Avvisa ett inkommande samtal

• Svep från höger till vänster på fönsterskärmen.

Besvara ett videosamtal

Om du får ett videosamtal när Style Cover Window används uppmanas du att öppna skalet för att starta den främre kameran på telefonen.

Besvara ett videosamtal

• Öppna Style Cover Window-skalet och titta in i den främre kameran på telefonen.