Kamera

Du kan starta kameraprogrammet och ta bilder med stående eller liggande orientering från startskärmen i Style Cover Window.

Ta ett foto från startskärmen i Style Cover Window

1. Aktivera fönsterskärmen genom att trycka kort på strömknappen Key and power k90.
  2. Aktivera kameran genom att röra vid och hålla kvar Icn sony camera cap mode normal och dra sedan uppåt.
  3. När kameran öppnar söker du efter objektet med sökaren.
  4. När du är redo att ta fotot trycker du på Icn sony camera onscreen lock button