Använda fjärrkontrollen

Översikt över fjärrkontroll

Bild på fjärrkontrollen

1 Volym upp
    2 Mittknapp
    3 Volym ned
    4 Mikrofon

Reglera volymen

1. Tryck på Volym upp om du vill höja volymen.
    2. Tryck på Volym ned om du vill sänka volymen.

Note

Om du är ansluten till en iOS-enhet reglerar du volymen direkt i iOS-enheten. Volymknapparna på fjärrkontrollen är endast kompatibla med Android™-enheter.

Besvara eller avvisa ett samtal

1. Om du vill besvara ett samtal trycker du på mittknappen. När du vill avsluta samtalet trycker du på knappen igen.
    2. Om du vill avvisa ett samtal håller du ned mittknappen i en sekund.

Pausa eller hoppa över låtar

1. När du lyssnar på musik kan du pausa låten genom att trycka på mittknappen. Du återupptar uppspelningen genom att trycka på den igen.
    2. Om du vill hoppa till nästa låt trycker du två gånger på mittknappen.
    3. Om du trycker tre gånger på mittknappen spelas den aktuella låten från början. Tryck på den igen tre gånger om du vill återgå till föregående låt.

Starta röstsökning och röståtgärder

• Om du vill börja prata med Google/Siri håller du ned mittknappen.