Använda headsetet för att spela in en ljudpåminnelse

Du kan använda Bluetooth®-stereoheadset SBH70 för att spela in en ljudpåminnelse.

För att kunna använda ljudpåminnelsefunktionen måste du installera den senaste versionen av Bluetooth®-stereoheadset på din Android™-enhet.

Spela in en ljudpåminnelse med headsetet

1. Kontrollera att du har installerat eller uppdaterat Program för Bluetooth®-stereoheadset till den senaste versionen.
  2. Kontrollera att headsetet är aktiverat och anslutet till din Android™-enhet.
  3. Tryck på headsetets knappar för att höja och sänka volymen samtidigt och tala in i mikrofonen. Du kan spela in 10 sekunder ljud. En ljudfil skapas i mappen Music på din AndroidTM-enhet.