account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjälp oss att förbättra webbplatsen
Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

Bäranvisningar

Paring the headset

För att SBH54 ska fungera på bästa sätt vid användning utomhus rekommenderas du att ha telefonen på samma sida av kroppen som SBH54-enheten.

Note

Kabelhörlurar med stöd för CTIA-standarden levereras med SBH54 vid köpet. Du kan använda andra hörlurar, men de kanske inte fungerar korrekt med SBH54-enheten.

Var den här informationen användbar?
Ja Nej
Dina synpunkter uppskattas verkligen!
Varför var den här informationen inte användbar?
Skicka in
Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
Hitta din produkt
Find
Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
Find
Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.