Spela upp musik med SBH54

När SBH54 är anslutet till Android™-enheten kan du spela upp musik från enheten med hjälp av headsetet. Eller så kan du lyssna på den fristående FM-radion som finns i själva headsetet. Innan du börjar lyssna på musik måste du välja en musikkälla.

Lyssna på musik

1. Öppna musikspelaren i Bluetooth®-enheten och välj den låt som du vill lyssna på.
  2. Starta SBH54.
  3. Öppna menyn genom att trycka på Icn sony key back.
  4. Tryck på Icn sony key forward eller Icn sony key rewind för att välja Icn sony music mode.
  5. Tryck på Icn sony key play pause om du vill spela upp aktuell låt.

Flytta mellan låtar

• Tryck på knappen Nästa Icn sony key forward eller knappen Föregående Icn sony key rewind .

Snabbspola framåt eller bakåt i ett musikspår

• Håll knappen Nästa Icn sony key forward eller knappen Föregående Icn sony key rewind intryckt för att snabbspola framåt eller bakåt tills du når önskad position.

Lyssna på FM-radio

1. Kontrollera att hörlurarna är anslutna till SBH54.
  2. Starta SBH54.
  3. Öppna menyn genom att trycka på Icn sony key back.
  4. Tryck på Icn sony key forward eller Icn sony key rewind för att välja Icn sony fm radio.
  5. Tryck på Icn sony key play pause.

Söka efter en radiokanal

• När du lyssnar på FM-radio håller du knappen Nästa Icn sony key forward eller knappen Föregående Icn sony key rewind intryckt.

Ändra radiofrekvens manuellt

• När du lyssnar på FM-radio håller du knappen Nästa Icn sony key forward eller knappen Föregående Icn sony key rewind nedtryckt för att flytta upp eller ned i steg om 100 kHz.

Spara en radiokanal

1. När du lyssnar på FM-radion håller du Icn sony key forward och Icn sony key rewind intryckta samtidigt för att öppna menyn för att spara.
  2. Tryck på Icn sony key forward eller Icn sony key rewind för att välja önskat kanalläge och tryck sedan på Icn sony key play pause.

Lyssna på en sparad radiokanal

1. Håll Icn sony key play pause intryckt när du lyssnar på FM-radion.
  2. Tryck på Icn sony key forward eller Icn sony key rewind för att välja en sparad radiokanal.
  3. Håll Icn sony key play pause intryckt.