Återställa headsetet

Återställ SBH54 om det inte fungerar som det ska. All information om parkopplade enheter tas bort när du återställer SBH54.

Återställa SBH54

1. Öppna menyn genom att trycka på Icn sony key back.
  2. Tryck på Icn sony key forward eller Icn sony key rewind för att välja Icn sony acc menu settings, och tryck sedan på Icn sony key play pause.
  3. Tryck på Icn sony key forward eller Icn sony key rewind för att välja Icn sony factory reset, och tryck sedan på Icn sony key play pause.
  4. Tryck på Icn sony key forward eller Icn sony key rewind för att välja Icn sony checkmark, och tryck sedan på Icn sony key play pause.

Tip

Du kan även hålla Icn sony key power on off intryckt i 15 sekunder när SBH54 är avstängd om du vill återställa.