Dölja privat information

Du kan dölja namn och nummer för inkommande och utgående samtal och aviseringsdetaljerna för inkommande händelser på SBH54 genom att aktivera sekretessfunktionen. När den här funktionen är aktiverad visar headsetet endast en ikon för inkommande och utgående samtal och händelseaviseringar.

Aktivera sekretessfunktionen

1. Gå till huvudskärmen för program på Android™-enheten. Leta upp och tryck på SBH54 > Icn sony key menu > Inställningar.
  2. Tryck på Sekretess och dra sedan reglagen bredvid Av till det aktiva läget.