Xperia™-programuppdatering – officiell webbplats för Sony Mobiles support
account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjälp oss att förbättra webbplatsen
    Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.
    Xperia-programuppdatering. En bakgrundsbild med en man som håller i en Xperia-smartphone.

Uppdatera din Xperia™

En uppdatering till den senaste programvaran gör att din enhet fungerar snabbare och bättre, och det är ofta även det snabbaste och enklaste sättet att lösa eventuella prestandaproblem.

Ange Xperia™-enhetens IMEI-nummer.

Ange enhetens IMEI-nummer om du vill visa din aktuella programvaruversion, uppdateringar och kommande programversioner.

Ogiltig IMEI Ingen information finns tyvärr tillgänglig. Försök igen senare.
    Ogiltig IMEI Ingen information finns tyvärr tillgänglig. Försök igen senare.

Det finns en ny programuppdatering tillgänglig!

Din  är uppdaterad!

Utgåva:

Läs versionskommentarer

Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Programuppdatering om du vill uppdatera Xperia™-enheten. Följ sedan anvisningarna på skärmen. Du kan även uppdatera med en dator med hjälp av Xperia™ Companion.

Allt ditt personliga innehåll, som foton och kontakter, förblir tillgängligt efter uppdateringen.

Obs! Om det inte finns minst 500 MB ledigt internminne visas inte ny programvara och är inte tillgänglig för installation.

Min Android™-information

är utgiven för .

Det finns ingen ny planerad Android™-version för .

Grattis! kommer att ges ut för .

Det exakta utgivningsdatumet varierar mellan olika länder.

Så snart den nya Android™-versionen är tillgänglig och klar att installeras får enheten en avisering.

Obs! Om du inte har minst 500 MB ledigt internminne får enheten inget meddelande när den nya programvaran finns tillgänglig.

Det här är den enda informationen gällande som är tillgänglig från Sony Mobile.

Det finns en ny programuppdatering tillgänglig!

Din  är uppdaterad!

Utgåva:

Läs versionskommentarer

Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Programuppdatering om du vill uppdatera Xperia™-enheten. Följ sedan anvisningarna på skärmen. Du kan även uppdatera med en dator med hjälp av Xperia™ Companion.

Allt ditt personliga innehåll, som foton och kontakter, förblir tillgängligt efter uppdateringen.

Obs! Om det inte finns minst 500 MB ledigt internminne visas inte ny programvara och är inte tillgänglig för installation.

Min Android™-information

är utgiven för .

Det finns ingen ny planerad Android™-version för .

Tillgängligheten för programuppdateringar beror på land och/eller operatör.

Om och när den nya Android™-versionen är tillgänglig och klar att installeras får enheten en avisering.

Det här är den enda informationen gällande som är tillgänglig från Sony Mobile.