Konfigurera ett skärmlås

Du kan ange en PIN-kod för att låsa skärmen på din SmartWatch 2 .

Det är mycket viktigt att du kommer ihåg din PIN-kod. Om du anger fel PIN-kod flera gånger måste du följa instruktionerna på din SmartWatch 2 för att utföra en fabriksåterställning, vilket raderar alla data på din SmartWatch 2 .

Skapa en PIN-kod för att låsa upp skärmen

1. Hitta och tryck till på Icn sony 13accca settings från startskärmen.
  2. Hitta och tryck till på Säkerhet > PIN-kod. Tryck sedan till på Icn sony 13accca checkmark.
  3. Ange en fyrsiffrig PIN-kod och tryck sedan till på Icn sony 13accca next.
  4. Bekräfta den fyrsiffriga PIN-koden och tryck sedan till på Icn sony 13accca next.

Inaktivera PIN-koden för att låsa upp skärmen

1. Hitta och tryck till på Icn sony 13accca settings från startskärmen.
  2. Hitta och tryck till på Säkerhet > Ingen.
  3. Ange PIN-koden och tryck sedan till på .