Ringa

När du använder ett trådlöst Bluetooth®-headset kan du använda SmartWatch 2 som en fjärrkontroll för att hantera samtal på ett enkelt sätt. Du måste installera programmet Ringa för SmartWatch 2 om du vill ringa samtal från din SmartWatch 2 . Mer information finns i Konfigurera din SmartWatch 2 .

Du kan ringa ett samtal från din SmartWatch 2 genom att slå ett telefonnummer manuellt, genom att trycka till på ett nummer som sparats i din lista med kontakter eller favoriter eller genom att trycka till på telefonnumret i samtalsloggen.

Ringa genom att slå ett nummer

1. Hitta och tryck till på Icn sony 13accca phone från startskärmen.
  2. Tryck till på Icn sony 13accca dialer.
  3. Ange mottagarens nummer och tryck till på Icn sony 13accca dial answer.

Ringa ett samtal från kontakter

1. Hitta och tryck till på Icn sony 13accca phone från startskärmen.
  2. Tryck till på Icn sony 13accca phonebook.
  3. Tryck till på första bokstaven i kontaktens namn.
  4. Hitta och tryck till på kontakten.
  5. Tryck till på Icn sony 13accca dial answer.

Ta emot samtal

Besvara ett samtal

• Tryck på Icn sony 13accca dial answer.

Note

Svarsfunktionen visas bara i SmartWatch 2 när den är ansluten till en Sony Android™-enhet. Om du inte använder en Sony Android™-enhet besvarar du samtalet från ditt headset eller din Android™-enhet.

Avvisa ett samtal

• Tryck till på Icn sony 13accca decline.

Tysta Android™-enheten vid ett inkommande samtal

• Tryck till på Icn sony 13accca mute.

Note

Du kan bara tysta ringsignalen som avges av Bluetooth®-headsetet genom att trycka till knappen för att tysta på Android™-telefonen eller Android™-surfplattan.

Avvisa ett samtal med ett fördefinierat meddelande

1. Tryck på Avvisa med meddelande när det kommer ett samtal.
  2. Välj ett meddelande och tryck sedan till på Icn sony 13accca messaging text.

Pågående samtal

Ändra öronhögtalarens volym under ett samtal

• Tryck till på Icn sony 13accca volumeup eller Icn sony 13accca volumedown.

Använda samtalsloggen

Du kan använda samtalsloggen Icn sony 13accca calllog för att visa obesvarade, mottagna och uppringda samtal och för att ringa upp numren i listan direkt.

Samtalsloggikoner

Icn sony 13accca missedcall Obesvarat samtal
Icn sony 13accca receivedcall Mottaget samtal
Icn sony 13accca dialedcall Uppringt samtal

Visa samtalsloggen

1. Hitta och tryck till på Icn sony 13accca phone från startskärmen.
  2. Tryck till på Icn sony 13accca calllog.

Ringa ett nummer från samtalsloggen

1. Hitta och tryck till på Icn sony 13accca phone från startskärmen.
  2. Tryck till på Icn sony 13accca calllog och välj sedan det nummer du vill ringa.
  3. Tryck till på Icn sony key and menu > Icn sony 13accca dial answer.