Oväntat beteende

• Batteriet kan vara urladdat. Om batteriet är urladdat måste du ladda enheten ett tag innan den visar några tecken på laddning. Ladda batteriet under minst 30 minuter och starta sedan enheten.

• Se till att du har installerat de senaste versionerna av Smart Connect och SmartWatch 2 i Android™-enheten.

SmartWatch 2 visas inte som en app på appmenyn i din Android™-enhet, utan appen startas automatiskt när SmartWatch 2 ansluter till Android™-enheten.

Mer

Uppdatera Smart Connect från Android™-enheten
      1. Gå till startskärmen och tryck till på Sony home apptray normal=2.
      2. Hitta och tryck till på Smart Connect och tryck sedan till på Sony key menu=1 > information om appar.
      3. Tryck till på Sony key menu=1 > Sök efter uppdateringar.
      4. Om en uppdatering finns tillgänglig följer du instruktionerna som
        visas på skärmen.

Obs! Du kan minimera dataavgifterna genom att kontrollera att Android™-enheten är ansluten till ett Wi-Fi®-nätverk.

Uppdatera SmartWatch 2 från Android™-enheten

1. Gå till startskärmen och tryck till på Sony home apptray normal=2.
      2. Hitta och tryck till på Play Store.
      3. Gå till listan med installerade appar och hitta och tryck till på SmartWatch 2.
      4. Om en uppdatering finns tillgänglig följer du instruktionerna som
        visas på skärmen.

Obs! Du kan minimera dataavgifterna genom att kontrollera att Android™-enheten är ansluten till ett Wi-Fi®-nätverk.

• Tvinga fram avstängning av enheten och starta sedan om den.

Mer

Tvinga fram avstängning av SmartWatch 2

• Håll strömknappen intrycktSony key and power k90=2 i 12 sekunder tills SmartWatch 2 vibrerar och stängs av.
    • Återställ enheten. Du kan återställa SmartWatch 2 till fabriksinställningarna. En återställning raderar alla personliga data på SmartWatch 2.

Mer

Så här gör du en fabriksåterställning
      1. Gå till startskärmen och hitta och tryck till på Sony 13accca settings=1.
      2. Hitta och tryck till på Återställ SmartWatch
      3. Du bekräftar genom att trycka till på Sony 13accca checkmark=1.