Fjärrkontroll

Du kan använda SmartBand 2 för att styra uppspelningen från appen Musik på den anslutna iPhone-enheten.

Note

De tre aviseringslamporna på SmartBand 2 lyser blått när du använder enheten som en fjärrkontroll.

Styra appen Musik i iPhone via ditt SmartBand 2

1. På iPhone-enheten öppnar du SmartBand 2. Tryck sedan på SmartBand 2.
  2. Dra skjutreglaget bredvid Musikstyrning till På-läget.

Styra musikuppspelningen på iPhone-enheten från SmartBand 2

Ill sony ellis music control
  1. Kontrollera att ditt SmartBand 2 är anslutet till iPhone-enheten.
  2. Tryck kort på strömknappen på SmartBand 2 och tryck omedelbart. De tre aviseringslamporna blinkar blått.
  3. Om du vill spela upp eller pausa musikfilen trycker du på SmartBand 2 en gång. Om du vill gå till nästa musikfil trycker du två gånger. Om du vill gå till föregående musikfil trycker du tre gånger.
  4. Om du vill stänga av fjärrkontrollen trycker du kort på strömknappen eller väntar tio sekunder utan att trycka på SmartBand 2. De tre blå aviseringslamporna släcks.