Återställa ditt SmartBand 2

Återställ ditt SmartBand 2 om det inte fungerar som det ska eller om du vill ansluta det till en ny enhet.

Utföra en fabriksåterställning

1. Stäng av ditt SmartBand 2.
  2. Håll strömknappen intryckt i 5–10 sekunder tills en grön aviseringslampa börjar blinka snabbt.

Ta bort kopplingen till SmartBand 2

1. På din iPhone söker du upp och trycker på Inställningar > Bluetooth.
  2. Sök upp SWR12 och tryck på Icn sony 15accet ios unpair. Tryck sedan på Glöm den här enheten.
  3. Tryck på Glöm enheten för att bekräfta.