Utom räckhåll-aviseringar

Om du vill få en avisering när din iPhone hamnar utom räckhåll kan du aktivera funktionen för utom räckhåll-aviseringar. Du får en avisering från SmartBand 2 i form av tre korta vibrationer när avståndet mellan SmartBand 2 och den anslutna iPhone-enheten blir för stort och anslutningen bryts. Den här funktionen är avstängd som standard.

Starta funktionen för utom räckhåll-avisering

1. På iPhone-enheten öppnar du SmartBand 2. Tryck sedan på SmartBand 2.
  2. Dra skjutreglaget bredvid Utom räckhåll-avisering till På-läget.