Aviseringslampor

Du kan kontrollera SmartBand 2-enhetens status via de tre aviseringslamporna på enheten.
Aviseringslampa – aktivitet Status för SmartBand 2
Alla lampor tänds med vitt ljus en efter en och släcks sedan samtidigt Påslagen
Alla lampor tänds med vitt ljus samtidigt och släcks sedan en efter en Avstängd
Lampa A blinkar med grönt ljus Återställning av fabriksdata/uppdatering av inbyggd programvara
Lampa A blinkar med blått ljus Ansluta till en iPhone
Alla lampor tänds med blått ljus en efter en och släcks sedan samtidigt Ansluten till en iPhone
Alla lampor tänds med vitt ljus en efter en och släcks sedan samtidigt Inte ansluten till en iPhone
Alla lampor blinkar med fast orange ljus Mäter puls, stress och återhämtningsnivå manuellt
Alla lampor blinkar med fast blått ljus Fjärrstyrning
Alla lampor blinkar med fast rött ljus Låg batterinivå
Alla lampor blinkar med fast vitt ljus Inkommande samtal
Lampa Blinkande vitt ljus i 5 minuter Andra aviseringar