Stör ej

Du kan aktivera funktionen Stör ej om du inte vill bli störd av aviseringar. När funktionen Stör ej är aktiverad är bara det smarta väckningsalarmet aktivt.

Aktivera ”stör ej”-funktionen

1. På iPhone-enheten öppnar du SmartBand 2. Tryck sedan på SmartBand 2.
  2. Tryck på Aviseringar och dra sedan reglaget bredvid Stör ej till aktivt läge.

Ställa in ”stör ej”-intervallet

1. På iPhone-enheten öppnar du SmartBand 2. Tryck sedan på SmartBand 2.
  2. Tryck på Aviseringar och dra sedan reglaget bredvid Stör ej till aktivt läge.
  3. Tryck på Starta och välj önskade värden för timme och minut.
  4. Tryck på Avsluta och välj önskade värden för timme och minut.