Ladda ditt SmartBand 2

Innan du använder SmartBand 2 för första gången måste du ladda det i ungefär 30 minuter. Sony-laddare rekommenderas.

Ditt SmartBand 2 stängs av automatiskt när du ansluter laddaren. Du kan inte sätta på enheten medan laddaren är ansluten.

Ladda SmartBand 2

Ill sony 15accet charging
    1. Anslut ena änden av USB-kabeln till laddaren eller till USB-porten på en dator.
    2. Anslut andra änden av kabeln till Micro USB-porten på din SmartBand 2.
    3. När batteriet laddas ändras aviseringslampa A från röd till orange. Aviseringslampan ändras till grön när batterinivån når 90 %.

Note

Se till att USB-porten är ren och torr innan du sätter in en USB-kabel i porten. Använd helst en mikrofiberduk.

Note

SmartBand 2-enheten stängs av när den ansluts till en laddare och återgår till sitt tidigare på/av-tillstånd när laddaren kopplas ur.

Aviseringslampa för batteristatus

Rött ljusBatteriet laddas och laddningsnivån är lägre än 15 %.
    Orange ljusBatteriet laddas och laddningsnivån är mellan 15 % och 90 %.
    Grönt ljusBatteriet laddas och laddningsnivån är högre än 90 %.

Kontrollera batterinivån på SmartBand 2

• Gå till huvudskärmen för appar på Android™-enheten och leta upp och tryck på Programmet SmartBand 2 så visas batterinivån i procent på skärmen.

Avisering om låg batterinivå

När SmartBand 2-enhetens batterinivå sjunker till en viss nivå vibrerar enheten och den röda lampan börjar blinka var fjärde sekund tills du laddar enheten eller tills den stängs av. Aviseringen om låg batterinivå utlöses när du har ungefär 5 minuter kvar i hjärtaktivitetsläge och 75 minuter kvar i STAMINA-läge. Tiden varierar beroende på användningen. När batterinivån sjunker under 1 % stängs SmartBand 2 av automatiskt. Du måste ladda SmartBand 2 när batteriet tar slut.

Note

Om funktionen Stör ej är aktiverad får du ingen avisering om låg batterinivå.