account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjälp oss att förbättra webbplatsen
    Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

    Ingen anslutning mellan headsetet och en annan enhet

    • Kontrollera att headsetet är laddat och inom räckvidden för enheten som du vill ansluta till. Ett maximalt avstånd på 10 meter utan hinder i vägen rekommenderas.
    • Inaktivera Bluetooth®-funktionen på den andra enheten så att alla anslutningar är stängda och aktivera sedan Bluetooth®-funktionen på nytt och parkoppla headsetet till enheten igen.
    Var den här informationen användbar?
    Ja Nej
    Dina synpunkter uppskattas verkligen!
    Varför var den här informationen inte användbar?
    Skicka in
    Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
    Close Stäng
    Hitta din produkt
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.