account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjälp oss att förbättra webbplatsen
    Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

    Funktioner

    Bluetooth 3.0

    NFC

    Multipoint-kommunikation

    HD Voice

    aptX® ljudförbättring

    Kontroller

    Strömknapp

    Svara/avsluta samtal

    Knapp för att spela/pausa musik

    Knappar för nästa/föregående låt

    Kontakter

    Laddningskontakt i mikro-USB-format

    Batterikapacitet

    Passningstid: 650 timmar (upp till)

    Samtalstid: 9 timmar (upp till)

    Strömningstid: 6 timmar

    Batteri: 125 mAh

    Stöd för Bluetooth-profiler

    Handsfree-profil (HFP) v1.6 (HD-förberedd)

    Avancerad ljuddistributionsprofil (A2DP) v1.2

    Fjärrkontrollprofil (AVRCP) v1.4 för ljud/bild – kontroll- och målroll

    Akustiskt

    Högtalartyp: 5,8 mm dynamisk

    Hörlurstyp: in-ear

    Nominell impedans: 15 Ohm

    Frekvenssvar: 10 Hz ... 20 000 Hz (spridningsfält för mellanhögt omfång).

    Max SPL: 100 dBA (EN 50332-1)

    Total harmonisk distorsion: <0,5 % (100 Hz ... 10 000 Hz vid 100 dB SPL)

    Mikrofon: dubbla MEMS

    Kompatibel

    Bluetooth-headsetet fungerar perfekt med Bluetooth-aktiverade mobiltelefoner, pekdatorer och datorer