account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjälp oss att förbättra webbplatsen
    Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

Gör skillnad – återvinn

Gå med i vårt kostnadsfria återvinningsprogram. Låt en auktoriserad återvinnare demontera din Xperia™-smartphone eller -surfplatta och samla in och återvinna material som till exempel metaller, plaster och glas. Återvunna delar används, när så är möjligt, vid tillverkning och service av andra Xperia™-enheter.

Arrow down

Att återvinna din Xperia™-enhet är enkelt!

1
    Välj Xperia™-enhet

Registrera dig och välj den Xperia™-enhet du vill återvinna.

2
    Skicka Xperia™-enheten

Vi skickar anvisningar via e-post om hur du skickar Xperia™-enheten kostnadsfritt.

3
    Låt oss sköta resten

Vi garanterar att återvinna enheten på ett miljövänligt sätt.