account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjälp oss att förbättra webbplatsen
Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

Översikt

Diagram som visar numreringen av varje del. Uppifrån till längst ner, 1 till 8.

1 Hörlur
2 Ringstöd
3 Drivenhet
4 Ljudutgång
5 Kabel
6 Fjärrkontroll
7 Trasselskydd
8 Ingångskontakt

Dra upp trasselskyddet.

Dra trasselskyddet mot hörlurarna för att undvika att kablarna trasslar sig när du inte använder headsetet.

Var den här informationen användbar?
Ja Nej
Dina synpunkter uppskattas verkligen!
Varför var den här informationen inte användbar?
Skicka in
Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
Hitta din produkt
Find
Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
Find
Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.