Parkoppla headsetet med en Android- eller iOS-enhet

Om du vill parkoppla headsetet med en Android-enhet kan du använda antingen One touch-anslutning (NFC) eller Bluetooth. Om du vill parkoppla headsetet med en iOS-enhet, använd Bluetooth.

När headsetet har parkopplats med en Android- eller iOS-enhet sparas informationen. Headsetet kan spara upp till åtta parkopplade enheter.

Parkoppla med en Android-enhet med One touch-anslutning (NFC)

1. Se till att headsetet är helt laddat.
  2. Kontrollera att NFC-funktionen är aktiverad i Android-enheten och att skärmen är olåst.
  3. Håll headsetets N-märke mot Android-enhetens NFC-avkänningsområde.
  4. Följ anvisningarna på Android-enhetens skärm för att slutföra parkopplingen.

Parkoppla headsetet med en Android- eller iOS-enhet med Bluetooth

1. Se till att headsetet är helt laddat och avstängt.
  2. Se till att Bluetooth är aktiverat i Android- eller iOS-enheten.
  3. Tryck på strömknappen i cirka 7 sekunder.
  4. Sök efter tillgängliga Bluetooth-enheter på Android- eller iOS-enheten, och välj sedan SBH82D.

Tips

Headsetet går automatiskt in i parkopplingsläge när det startas för första gången.