Laddning

Innan headsetet används för första gången bör det laddas med en laddare från Sony. Du kan kontrollera batterinivån genom att titta på LED-lampans färg.

• Röd: låg batterinivå
  • Orange: medelhög batterinivå
  • Grön: hög batterinivå
  • Lyser inte: laddningen är slutförd

Det kan ta upp till 2 timmar att ladda ett urladdat headset helt. Batteritiden är cirka 7,5 timmar när du lyssnar på musik om temperaturen är 25 °C (77 °F).

OBS!

Headsetet har en USB-port utan lock. USB-porten måste vara helt torr innan du sätter i en kabel för laddning.

Ladda headsetet

Diagram med headsetet och en laddare som ansluts med en kabel

1. Anslut ena änden av laddningskabeln till laddaren eller till USB-porten på en dator.
  2. Anslut andra änden av kabeln till USB-porten på headsetet.

Tips