Hörlurarna sitter inte bekvämt

• Se till att du bär hörlurarna enligt instruktionerna.

Bära headsetet

1. Håll i hörlurens ljudutgång (R) med vänster hand.
    2. Dra försiktigt höger örsnibb nedåt med höger hand.
    3. Skjut in hörluren underifrån så att drivenheten hamnar bakom örat och sätt sedan in ringstödet i örat enligt bilden.
    4. Sätt in hörluren (L) på samma sätt fast med motsatta händer.

Ta av headsetet

• Håll i hörlurens ljudutgång (R) och skjut ned den försiktigt för att ta av headsetet.

OBS!

Håll inte i drivenheten när du tar av dig hörluren. Om du håller i drivenheten när du tar av dig hörluren kan det belasta ljudutgången så att den går sönder.

• Se till att ringstödet har rätt storlek och är korrekt monterat.

Byta ringstöd

1. Välj den storlek på ringstödet som sitter stadigt och bekvämt i örat.
    2. För att ta bort ringstödet, håll i delen på ljudutgången där ringstödet är monterat och tryck sedan ringstödet rakt bakåt.
    3. Ringstödet fästs genom att rikta in hörlurens konvexa del med ringstödets konkava del.
    4. Vid fastsättning ska hake A täckas med ringstödets gummi enligt bilden. Akta så att inte ringstödet går sönder.

OBS!

Vid borttagning eller fastsättning av ringstödet ska du inte dra, trycka eller vrida hårt i ringstödet eftersom det kan skadas eller gå sönder. Vid fastsättning ska ringstödens märkningar för höger/vänster matcha hörlurarnas märkningar.