account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjälp oss att förbättra webbplatsen
    Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

    Ladda batteriet

    Innan du använder Mono Bluetooth® Headset för första gången måste du ladda headsetet i cirka 2,5 timmar. Vi rekommenderar att du använder laddare från Sony.

    Ladda batteriet

    Charging the headset
    1. Anslut ena änden av USB-kabeln till laddaren (eller till USB-porten på en dator).
    2. Anslut andra änden av kabeln till Micro USB-porten på din Mono Bluetooth® Headset.
    Var den här informationen användbar?
    Ja Nej
    Dina synpunkter uppskattas verkligen!
    Varför var den här informationen inte användbar?
    Skicka in
    Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
    Close Stäng
    Hitta din produkt
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.