Ställa in prioriterat tilläggsprogram

Visa alla ämnen

Om du har installerat fler än ett tilläggsprogram på Android™-telefonen kan du ställa in att ett av dem ska vara prioriterat så att det startas automatiskt när Smart Imaging Stand ansluter till Android™-telefonen.

Så här ställer du in ett prioriterat tilläggsprogram

1. Android™-telefon: Öppna programmet Smart Connect och välj sedan Smart Imaging Stand i enhetslistan.
    2. Tryck på Program, och tryck sedan på Icn sony niigata favourite bw bredvid det prioriterade programmet så att Icn sony niigata favourite bw ändras till Icn sony niigata favourite color.