Ansluta ditt Smart Imaging Stand till en Android™-telefon

Visa alla ämnen

När du har installerat de nödvändiga programmen och parkopplat ditt Smart Imaging Stand med en Android™-telefon kan du koppla samman enheterna och börja använda dem tillsammans. Du kan automatiskt skapa en anslutning mellan de två enheterna (med NFC-teknik) eller manuellt (med programmet Smart Connect).

Så här ansluter du automatiskt ditt Smart Imaging Stand till en Android™-telefon

1. Android™-telefon: Kontrollera att Bluetooth®-funktionen är påslagen och att ditt Smart Imaging Stand är parkopplat med telefonen.
    2. Placera telefonen över Smart Imaging Stand så att enheternas NFC-avkänningsområden nuddar varandra. Ditt Smart Imaging Stand ansluter automatiskt till Android-telefonen.

Så här ansluter du manuellt ditt Smart Imaging Stand till en Android™-telefon

1. Android™-telefon: Kontrollera att Bluetooth®-funktionen är påslagen och att ditt Smart Imaging Stand är parkopplat med telefonen.
    2. Öppna programmet Smart Connect och välj sedan Smart Imaging Stand i enhetslistan.
    3. Tryck på Icn sony niigata connect bw och välj sedan Smart Imaging Stand i listan med parkopplade enheter. När Icn sony niigata connect bw ändras till Icn sony niigata connect color är ditt Smart Imaging Stand anslutet till telefonen.