Om Game Control Mount

Visa alla ämnen

Använd GCM10 Game Control Mount för att montera ihop en Sony DS4™-spelkontroll och en Xperia™-smartphone eller -surfplatta, så att du kan spela var som helst med bekväm visningsvinkel och trådlös kontroll.

Du kan använda en telefon eller surfplatta vars skärm är max. 8 tum. Enheter med större skärm kanske inte passar ordentligt eller blir för tunga för sugkoppen.

Overview
1 Sugkopp
2 Lossningsflik
3 Sugkoppsspak
4 Klammer
5 Docka för spelkontroll
6 Spärrhake