account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjälp oss att förbättra webbplatsen
    Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

    Laddning

    Ladda din enhet med laddaren

    Diagram med en laddare och enhet ansluten med en kabel.
    1. Anslut ena änden av USB Type-C-kabeln till USB-porten på enheten.
    2. Anslut den andra änden av kabeln till laddaren.
    3. Anslut laddaren till ett vägguttag. Enhetens batteri börjar laddas.
    4. När enheten är fulladdad, koppla bort laddaren från vägguttaget och kabeln från enheten genom att dra den rakt ut. Se till att du inte böjer kontakten.
    Var den här informationen användbar?
    Ja Nej
    Dina synpunkter uppskattas verkligen!
    Varför var den här informationen inte användbar?
    Skicka in
    Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
    Close Stäng
    Hitta din produkt
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.