Ladda dina enheter

Ladda en enhet med Billaddare

Anslutningskabel för dubbel USB-billaddare
    1. Anslut USB Type-C™-kontakten till den enhet du vill ladda.
    2. Anslut USB Type-A-kontakten till USB-porten på Billaddare.
    3. Anslut Billaddare-strömkontakten till cigarettändaruttaget i en bil. Aviseringslampan tänds och förblir tänd när ström finns tillgänglig.
    4. Om du vill ladda en andra enhet ansluter du en USB-kabel till den lediga USB-porten på Billaddare. Anslut kabelns andra ände till den andra enheten.

Note

För att Billaddare ska fungera ordentligt måste den vara helt isatt i cigarettändaruttaget och ha full kontakt med anod- och katodkontakterna.

Tip

I en del bilar måste tändningen vara påslagen innan ström finns tillgänglig i cigarettändaren.