account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjälp oss att förbättra webbplatsen
    Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

    Kontakta oss

    Välj ditt land

    Expand

    Telefonsupporten är öppen

    Måndag-Fredag : 08:00 - 18:00

    Chattsupporten är öppen

    Måndag-Fredag : 08:00 - 18:00

    Företagsinformation

    Sony Mobile Communications AB,
    221 88 Lund, Sweden

    Starta om

    När du startar om din Xperia stängs alla öppna appar och minnet rensas. Apparna fungerar snabbare och smidigare och det finns mer minne tillgängligt. Starta om enheten tryck länge på strömknappen. På menyn som öppnas trycker du på Starta om.