account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjälp oss att förbättra webbplatsen
Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

Laddning

Innan du använder Smart Bluetooth®-högtalareBSP60 för första gången måste du ladda den i cirka 2 timmar. Sony-laddare rekommenderas.

På skärmen indikeras batteristatus som Icn sony croft battery 50 status när Smart Bluetooth®-högtalare-enheten är på.

Ladda enheten

Ill sony croft battery charging

  1. Skjut strömbrytaren till läget av.
  2. Anslut ena änden av USB-kabeln till laddaren.
  3. Anslut kabelns andra ände i enhetens Micro USB-port.
Var den här informationen användbar?
Ja Nej
Dina synpunkter uppskattas verkligen!
Varför var den här informationen inte användbar?
Skicka in
Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
Hitta din produkt
Find
Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
Find
Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.