Förbereda en Android™-enhet

Innan du kan börja använda Bluetooth®-fjärrkontrollen med en Android™-enhet måste du göra följande:

• Installera programmet Smart Connect från Google Play på Android™-enheten.
  • Parkoppla Bluetooth®-fjärrkontrollen med Android™-enheten manuellt (med hjälp av Bluetooth®) eller automatiskt (med hjälp av NFC).
  • Installera BRH10-programmet för fjärrkontroll och handsetfunktion från Google Play på Android™-enheten.

När parkopplingen är klar ansluter Bluetooth®-fjärrkontrollen automatiskt till Android™-enheten så snart som Bluetooth®-fjärrkontrollen aktiveras och är inom räckvidd. Icn sony key connect visas i statusfältet på Android™-enheten när en anslutning har upprättats.

Tip

Programmet Smart Connect är redan installerat på alla Android™-enheter från Sony Mobile när du köper dem.

Installera programmet Smart Connect på en Android™-enhet

1. Gå till huvudmenyn för program på Android™-enheten. Hitta och tryck till på Play Store för att öppna programmet för Google Play™.
  2. Tryck till på sökikonen i det övre högra hörnet och skriv in "Smart Connect" i sökfältet. Tryck sedan till på sökikonen igen.
  3. Tryck till på Smart Connect.
  4. Tryck till på Hämta och sedan på Godkänn och hämta.
  5. Följ instruktionerna som visas på skärmen på Android™-enheten för att installera programmet.

Note

Du kan endast installera programmet Smart Connect på en Android™-enhet, till exempel en telefon eller en pekdator.

Installera programmet BRH10

1. Se till att du har installerat programmet Smart Connect på Android™-enheten.
  2. Parkoppla Bluetooth®-fjärrkontrollen med Android™-enheten.
  3. Android™-enhet: Följ instruktionerna som visas på skärmen för att installera programmet BRH10.

Parkoppla Bluetooth®-fjärrkontrollen manuellt med en Android™-enhet

1. Android™-enhet:Kontrollera att Bluetooth®-funktionen är aktiverad.
  2. Stäng av Bluetooth®-fjärrkontrollen.
  3. Bluetooth®-fjärrkontroll: Håll strömknappen intryckt tills ett cyanfärgat aviseringsljus börjar blinka snabbt.
  4. Android™-enhet: Sök efter Bluetooth®-enheter och välj sedan BRH10 i listan med tillgängliga enheter.
  5. Android™-enhet: Följ parkopplingsinstruktionerna som visas på skärmen.

Tip

Bluetooth®-fjärrkontrollen går automatiskt in i parkopplingsläge när den startas för första gången.

Parkoppla Bluetooth®-fjärrkontrollen automatiskt med en Android™-enhet

Paring the headset

1. Android™-enhet: Kontrollera att NFC-funktionen är aktiverad och att skärmen är aktiv och upplåst.
  2. Placera Bluetooth®-fjärrkontrollen över Android™-enheten så att enheternas NFC-avkänningsområden rör vid varandra.
  3. Android™-enhet: Följ parkopplingsinstruktionerna som visas.

Note

Enheten som används för den här illustrationen är endast ett exempel och kan skilja sig från den faktiska enheten som används.