Oväntat beteende

• Batteriet kan vara urladdat. Om batteriet är urladdat måste du ladda Bluetooth®-fjärrkontrollen en stund innan den visar några tecken på laddning. Ladda batteriet i minst 30 minuter och starta sedan Bluetooth®-fjärrkontrollen.

• Kontrollera att programvaruversionen Android™ 4.4 eller senare används på Android™-enheten.

• Se till att du har de senaste programvaruversionerna av Smart Connect och BRH10 installerade
    på Android™-enheten.

BRH10 visas inte som en app i App-menyn på din Android™-enhet och appen startas automatiskt när BRH10 ansluter
    till Android™-enheten.

Mer

Så här uppdaterar du Smart Connect från Android™-enheten
    1. Gå till startskärmen och tryck till på Sony home apptray normal=2.
    2. Hitta och tryck till på Smart Connect och tryck sedan till på Sony key and menu=1 > information om appar.
    3. Tryck till på Sony key and menu=1 > Sök efter uppdateringar.
    4. Om en uppdatering finns tillgänglig följer du instruktionerna som visas på skärmen.

Obs! Du kan minimera dataavgifterna genom att se till att Android™-enheten är ansluten till ett Wi-Fi®-nätverk.

Så här uppdaterar du BRH10 från Android™-enheten

1. Gå till startskärmen och tryck till på Sony home apptray normal=2.
    2. Hitta och tryck till på Play Store.
    3. Gå till listan med installerade appar och hitta och tryck till på BRH10.
    4. Om en uppdatering finns tillgänglig följer du instruktionerna som
      visas på skärmen.

Obs! Du kan minimera dataavgifterna genom att se till att Android™-enheten är ansluten till ett Wi-Fi®-nätverk.

• Tvinga Bluetooth®-fjärrkontrollen att stängas av och starta sedan om den.

Mer

Så här tvingar du fram avstängning av Bluetooth®-fjärrkontrollen

• Håll strömknappen intryckt i minst 15 sekunder.
  • Återställ Bluetooth®-fjärrkontrollen till fabriksinställningarna. Efter en återställning måste du ansluta Bluetooth®-fjärrkontrollen igen med Android™-enheten.

Mer

Så här återställer du Bluetooth®-fjärrkontrollen
    1. Kontrollera att Bluetooth®-fjärrkontrollen är avstängd.
    2. Håll strömknappen och valknappen intryckta samtidigt i minst 10 sekunder.