Oväntat beteende

• När tillbehöret BSP10 har slagits på trycker du på strömknappen, ansluter USB-laddningskabeln till BSP10-enheten och tar sedan bort kabeln igen nästan direkt. Den här återställningsmetoden medför ingen dataförlust.
  • När tillbehöret BSP10 har slagits på trycker du ned samtalsknappen en lång stund. Då startas BSP10 om och all information om parkoppling med andra enheter tas bort.