Slik lader du enheten

Enheten har et integrert, oppladbart batteri som bare må skiftes av Sony eller et autorisrt Sony-reparasjonssenter. Du må aldri forsøke å åpne eller ta fra hverandre denne enheten selv. Hvis du åpner enheten, kan det føre til skade som gjør garantien ugyldig.

Batteriet er delvis ladet når enheten sendes fra fabrikken. Avhengig av hvor lenge det har vært i esken før du kjøpte det, kan batterinivået være svært lavt. Vi anbefaler derfor at du lader batteriet i minst 30 minutter før du starter enheten for første gang. Du kan fortsatt bruke enheten mens den lades. Les mer om hvordan du forbedrer ytelsen, i Slik håndterer du batteriet og strømmen .

Slik lader du enheten

Ill sony 13ti charging

1. Koble laderen til et strømuttak.
  2. Plugg den ene enden av USB-kabelen inn i laderen (eller USB-porten på en datamaskin).
  3. Sett den andre enden av kabelen inn i mikro-USB-porten på enheten med USB-symbolet vendt opp. Varsellampen lyser når ladingen er startet.
  4. Når enheten er fulladet, kobler du kabelen fra enheten ved å trekke den rett ut. Pass på at du ikke bøyer tilkoblingsdelen.

Note

Hvis batteriet er helt utladet, kan det gå noen minutter før varsellampen lyser og ladeikonet Icn sony stat sys battery charge anim3 vises.

Varsellys for batteristatus

Grønt Batteriet lades, og batterikapasiteten er over 90 %
Rødt Batteriet lades, og batterikapasiteten er under 15%
Oransje Batteriet lades, og batterikapasiteten er under 90 %