Montering

Skjermen har en beskyttende plastfilm. Filmen skal fjernes for berøringsskjermen brukes. Ellers kan det hende at berøringsskjermen ikke vil fungere som den skal.

Slik setter du inn mikro-SIM-kortet

Note

Ikke sett inn et minnekort i mikro-SIM-kortsporet.

Ill sony 13ti insert sim card
  1. Skyv en fingernegl inn i sprekken mellom dekselet over mikro-SIM-kortet og selve telefonen, og løsne dekselet.
  2. Bruk en fingernegl til å trekke ut mikro-SIM-kortholderen.
  3. Sett mikro-SIM-kortet i holderen. De gullfargede kontaktene på mikro-SIM-kortet skal vende oppover.
  4. Sett holderen til mikro-SIM-kortet på plass i enheten igjen.
  5. Fest dekselet på nytt på mikro-SIM-kortsporet.

Note

Dersom du setter inn en mikro-SIM-kort i enheten uten å bruke SIM-kortholderen, kan du skade mikro-SIM-kortet eller enheten. Sony Mobile stiller ingen garantier og påtar seg ingen ansvar for skader som forårsakes av dette.

Slik setter du inn et minnekort

Note

Ikke sett inn et minnekort i mikro-SIM-kortsporet.

Ill sony 13ti insert mem card
  1. Skyv en fingernegl inn i sprekken mellom minnekortdekselet og selve telefonen, og løsne dekselet.
  2. Sett minnekortet inn i minnekortsporet med de gullfargede kontaktene vendt mot deg, og trykk deretter minnekortet helt inn til du hører at det festes med et klikk.
  3. Sett på igjen dekselet på minnekortsporet.

Note

I enkelte land kan telefonen leveres uten minnekort.

Slik fjerner du mikro-SIM-kortet

Ill sony 13ti remove sim card
  1. Fjern dekslet til mikro-SIM-kortspordekslet.
  2. Trekk ut mikro-SIM-kortholderen.
  3. Fjern mikro-SIM-kortet.
  4. Sett holderen til mikro-SIM-kortet på plass i sporet igjen.
  5. Fest dekslet på nytt på mikro-SIM-kortsporet.

Slik tar du ut minnekortet

Ill sony 13ti remove mem card
  1. Slå av enheten.
  2. Fjern dekslet over kortleseren, og trykk mot kanten på minnekort for å løse det ut.
  3. Trekk kortet ut for å fjerne det.